FANNREM PIZZA RESTAURANT

Orgnr. 930322563
Orkdalsveien 611
7320 Fannrem

Tilsynsresultater:

09.04.25
21.03.25
14.02.24
12.05.23

Vurdering av tilsynet

Mattilsynet har ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.

Rutiner og ledelse
Synlig rapport for smilefjes
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Meldeplikt for virksomheten
Ikke vurdert.
Ansvaret til driftsansvarlige
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Internkontroll
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Farevurdering og styringstiltak
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Opplæring
Ikke vurdert.
Lokaler og utstyr
Generelt, planløsning, standard og vedlikehold
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Lokaler - spesielle krav ved tilberedning, bearbeiding og foredling
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Utstyr - renhold
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Håndtering av avfall
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Forebygge og bekjempe skadedyr
Ikke vurdert.
Håndvask
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Personaltoaletter og garderobe
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Mathåndtering og tilberedning
Råvarer
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Tining
Ikke vurdert.
Vann og is
Ikke vurdert.
Forurensningsfare
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Lagring
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Transport
Ikke vurdert.
Personlig hygiene
Ikke vurdert.
Kjølekjeden
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Varmebehandling
Ikke vurdert.
Nedkjøling
Ikke vurdert.
Merking og sporbarhet
Sporbarhet
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Merking av allergeningredienser
Ikke vurdert.

Mattilsynet har kontrollert etterlevelsen av sentrale krav i matlovgivningen. Resultatene baserer seg på observasjonene som ble gjort og de opplysningene som ble gitt under inspeksjonen.