Crispy Crust

Orgnr. 833313282
Majorstuveien 34
0367 Oslo

Tilsynsresultater:

03.07.25
18.06.25
26.05.25

Vurdering av tilsynet

Mattilsynet har avdekket alvorlig regelverksbrudd.

Rutiner og ledelse
Synlig rapport for smilefjes
Korrekt smilefjesrapport ikke gjort lett tilgjengelig for publikum.
Meldeplikt for virksomheten
Ikke vurdert.
Ansvaret til driftsansvarlige
Ikke vurdert.
Internkontroll
Ikke aktuelt.
Farevurdering og styringstiltak
Ikke vurdert.
Opplæring
Ikke vurdert.
Lokaler og utstyr
Generelt, planløsning, standard og vedlikehold
Vesentlige mangler ved hygienisk standard på lokaler, innredning og utstyr.
Lokaler - spesielle krav ved tilberedning, bearbeiding og foredling
Ikke vurdert.
Utstyr - renhold
Vesentlige mangler ved rutiner for rengjøring av lokaler og utstyr med stor konsekvens for mattryggheten.
Håndtering av avfall
Ikke vurdert.
Forebygge og bekjempe skadedyr
Vesentlige mangler ved rutiner for å hindre at skadedyr tar seg inn i lokalene.
Håndvask
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Personaltoaletter og garderobe
Vesentlige mangler ved toalett- og garderobeforhold av betydning for mattryggheten.
Mathåndtering og tilberedning
Råvarer
Ikke vurdert.
Tining
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Vann og is
Ikke vurdert.
Forurensningsfare
Ikke avdekket regelverksbrudd som krever oppfølging.
Lagring
Ikke vurdert.
Transport
Ikke vurdert.
Personlig hygiene
Ikke vurdert.
Kjølekjeden
Vesentlige mangler ved rutiner for å sikre at mat oppbevares ved tilstrekkelig lav temperatur.
Varmebehandling
Ikke vurdert.
Nedkjøling
Vesentlige mangler ved rutiner for nedkjøling av varm mat.
Merking og sporbarhet
Sporbarhet
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.
Merking av allergeningredienser
Regelverksbruddet som ble funnet ved forrige inspeksjon er fulgt opp og funnet i orden.

Mattilsynet har kontrollert etterlevelsen av sentrale krav i matlovgivningen. Resultatene baserer seg på observasjonene som ble gjort og de opplysningene som ble gitt under inspeksjonen.